Sākums > Receptes > Deserti

Saldējums ar ceptiem banāniem

2005. gada 2. maijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
10 min
1. Pārgriež banānus uz pusēm un katru pusi vēl uz pusēm.
2. Sakarsē uz pannas sviestu, uzber banānus, apkaisa ar cukuru, kanēli un aplaista ar citrona sulu (proporcijas es lieku pēc garšas, sajūtas nu tā, lai nav par daudz vai par maz).
3. Tālāk, visu apmaisot, pacepina, nu kādas 5 min., līdz apbrūnē banāni.
4. Pasniedz karstus ar aukstu saldējumu, bet obligāti banāniem jābūt karstiem. Ja vēlas tad var pārlaistīt ar kausētu šokolādi. Dekoram uz saldējuma var izmantot karameli, kas izveidojusies cepot banānus.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu