Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Baklažāni ar biezpienu

Baklažāni ar biezpienu

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Vājpiena biezpiens
  • Ķiploki (labi daudz)
  • Valrieksti, ja vēlās
  • Majonēze
  • Eļļa
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānus sagriež garenās šķēlēs.
  2. Tās apcep lielā daudzumā eļļas tumši brūnas, notecina lieko eļļu uz papīra dvieļiem. 3) Biezpienu sajauc ar ķiplokiem un riekstiem, sāli, pipariem.
  3. Apceptajās baklažānu šķēlītēs liek sagatavoto biezpienu tā, lai tās var aizritināt
  4. Kārto šķīvī un pārlej ar nelielu daudzumu majonēzes. Liek ledusskapī uz pāris stundām.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas