Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
s
sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
var jau mājās taisīt bet vienalga nesanāk tāpat, parastie ar lasi un krabju nūjiņām ir uztaisāmi bet tie kas ir maki nav uztaisāmi mājās, diemžēl!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu gatavojusi arī bez delikatesēm un ar parasto galda etiķi, sanāca ļoti gardi. Iekšā liku vārītu burkānu, gurķi un varītu olu, lēto fetaki sieru, philadelfia ir diezgan dārgs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
h
hah
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sākumā bija tik forši mājās taisīt suši,bet tagad kaut kā negribās un esmu jau atēdusies :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rīsiem vislabāk ir nevieni lv taisītie tīsi bet gan japāņu rīsi. Zinu, ka iespējams daudzi nevar iedomāties, bet garšā ir atšķirība es piem arī ikdienā ēdu tikai japāņu jasmin rīsus un tādus kas nāk no turienes, ir nedaudz dārgāk, bet ir daudz labāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
rīsi gan pagatavoti nepareizi, jo pirms vārīšanas rīsi ir jānoskalo vismaz 3 reizes no talka pulvera un etiķi, sāli un cukuru pievieno kad rīsi jau ir gatavi un nedaudz padzisuši
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Padārgi sanāk tiasīt mājās, lētāk kafejnīcā,bet ļooti garšīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gribu,gribu ,gribu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inguna ch
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
manejiem garsho pat pliks ingvers ir noperkams iki, rimi, un lielajas maximas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
To Maija Maija

Patiesībā atšķirība starp Basmati un apaļgraudu rīsiem ir ne tikai rīsa garuda izmērā, bt gan arī cietes saturā. Apaļgraudu rīsi satur vairāk cieti, tāpēc ir līpīgāki un piemēroti suši pagatavošanai. Tāpēc arī rīsus nevajag pārvārīt, lai tie būtu lipīgāki. Lipīgumam pievieno rīsu etiķi. Ir speciāli rīsu etiķi suši rīsu pagatavošanai. Tiem pievienots sāls un cukurs.
Basmati rīsus izmanto Indiešu virtuvei, un neveinam Japānims neienāktu prātā tos izmantot suši pagatavošanai.

Ūdenszāļu lapas (Nori) tinot rullī liek ar spīdīgo pusi uz leju.

Kas attiecas uz sojas mērcēm - izvēlieties dabski raudzētu. Dabiski raudzēta sastāv no ūdens, sojas puiņām, kviešiem un sāls. Un nav pievienoti nekādi E. Ja sastāvā minēti kviešu milti nevis kvieši, sojas mērces ražošanā izmantoti ķīmiski procesi.
Ja dabiski raudzēta sojas mērce šķiet par sāļu, to var droši atšķaidīt ar ūdeni vai buljonu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes