Komentāri
9
Jaunākie
Vecākie
var jau mājās taisīt bet vienalga nesanāk tāpat, parastie ar lasi un krabju nūjiņām ir uztaisāmi bet tie kas ir maki nav uztaisāmi mājās, diemžēl!!
Vērtējums
Atbildēt
Esmu gatavojusi arī bez delikatesēm un ar parasto galda etiķi, sanāca ļoti gardi. Iekšā liku vārītu burkānu, gurķi un varītu olu, lēto fetaki sieru, philadelfia ir diezgan dārgs.
Vērtējums
Atbildēt
sākumā bija tik forši mājās taisīt suši,bet tagad kaut kā negribās un esmu jau atēdusies :D
Vērtējums
Atbildēt
Rīsiem vislabāk ir nevieni lv taisītie tīsi bet gan japāņu rīsi. Zinu, ka iespējams daudzi nevar iedomāties, bet garšā ir atšķirība es piem arī ikdienā ēdu tikai japāņu jasmin rīsus un tādus kas nāk no turienes, ir nedaudz dārgāk, bet ir daudz labāk.
Vērtējums
Atbildēt
rīsi gan pagatavoti nepareizi, jo pirms vārīšanas rīsi ir jānoskalo vismaz 3 reizes no talka pulvera un etiķi, sāli un cukuru pievieno kad rīsi jau ir gatavi un nedaudz padzisuši
Vērtējums
Atbildēt
Padārgi sanāk tiasīt mājās, lētāk kafejnīcā,bet ļooti garšīgi :)
Vērtējums
Atbildēt
gribu,gribu ,gribu!
Vērtējums
Atbildēt
manejiem garsho pat pliks ingvers ir noperkams iki, rimi, un lielajas maximas
Vērtējums
Atbildēt
To Maija Maija
Patiesībā atšķirība starp Basmati un apaļgraudu rīsiem ir ne tikai rīsa garuda izmērā, bt gan arī cietes saturā. Apaļgraudu rīsi satur vairāk cieti, tāpēc ir līpīgāki un piemēroti suši pagatavošanai. Tāpēc arī rīsus nevajag pārvārīt, lai tie būtu lipīgāki. Lipīgumam pievieno rīsu etiķi. Ir speciāli rīsu etiķi suši rīsu pagatavošanai. Tiem pievienots sāls un cukurs.
Basmati rīsus izmanto Indiešu virtuvei, un neveinam Japānims neienāktu prātā tos izmantot suši pagatavošanai.
Ūdenszāļu lapas (Nori) tinot rullī liek ar spīdīgo pusi uz leju.
Kas attiecas uz sojas mērcēm - izvēlieties dabski raudzētu. Dabiski raudzēta sastāv no ūdens, sojas puiņām, kviešiem un sāls. Un nav pievienoti nekādi E. Ja sastāvā minēti kviešu milti nevis kvieši, sojas mērces ražošanā izmantoti ķīmiski procesi.
Ja dabiski raudzēta sojas mērce šķiet par sāļu, to var droši atšķaidīt ar ūdeni vai buljonu.
Patiesībā atšķirība starp Basmati un apaļgraudu rīsiem ir ne tikai rīsa garuda izmērā, bt gan arī cietes saturā. Apaļgraudu rīsi satur vairāk cieti, tāpēc ir līpīgāki un piemēroti suši pagatavošanai. Tāpēc arī rīsus nevajag pārvārīt, lai tie būtu lipīgāki. Lipīgumam pievieno rīsu etiķi. Ir speciāli rīsu etiķi suši rīsu pagatavošanai. Tiem pievienots sāls un cukurs.
Basmati rīsus izmanto Indiešu virtuvei, un neveinam Japānims neienāktu prātā tos izmantot suši pagatavošanai.
Ūdenszāļu lapas (Nori) tinot rullī liek ar spīdīgo pusi uz leju.
Kas attiecas uz sojas mērcēm - izvēlieties dabski raudzētu. Dabiski raudzēta sastāv no ūdens, sojas puiņām, kviešiem un sāls. Un nav pievienoti nekādi E. Ja sastāvā minēti kviešu milti nevis kvieši, sojas mērces ražošanā izmantoti ķīmiski procesi.
Ja dabiski raudzēta sojas mērce šķiet par sāļu, to var droši atšķaidīt ar ūdeni vai buljonu.
Vērtējums
Atbildēt