Mokas krēms3

Sastāvdaļas

  • 10 g vai 25 g skistosas pupinu kafijas
  • 1 /8 l udens
  • 1 pac. vanilas cukura
  • 3 olu dzeltenumus
  • 80 g culura
  • 3 plaksnites gaisa zelantina
  • 1 /8 l putukrejuma

Pagatavošana

180 min.
  1. Uzvara kafiju, labi izfiltre un pievieno vanilu.Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.Nepartraukti maisa un pamazam pievieno karstu kafiju, pec tam izskidina zelantinu.Kremu ieliek ledusskapi.kad krems sak biezet, uzmanigi ieliek saputoto krejumu.

Komentāri

Evija 2010. gada 8. jūlijs 15:43
Loti virspuseja recepte!Cik liela udens daudzuma javara noraditais kafijas dadzums???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi