Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti kāposti ar apelsīniem

Sautēti kāposti ar apelsīniem

FOTO: Ilze Birģele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Apelsīni un apelsīnu sula
  • Brūnais cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Skābētus kāpostus liek katliņā un pārlej ar svaigi spiestu apelsīnu sulu - tā, lai sula pārklātu kādu centimetru kāpostus. Svaigi spiestās apelsīnu sulas vietā var ņemt arī veikalā pirktu 100% apelsīnu sulu. Iemaisa gabaliņos sagrieztu apelsīnu. Sautē un lēnas uguns apmēram stundu. Kad kāposti mīksti, pievieno brūno cukuru (2 ēdamk. vai vairāk uz kilogramu kāpostu), ļauj tam nedaudz piedegt un apmaisa.
  2. Šādi pagatavotiem kāpostiem raksturīga patīkama, saldskāba garša. Tos var ēst arī tie, kas ievēro diētu, jo tajos nav nemaz tauku.
    Šādi pagatavotiem kāpostiem raksturīga patīkama, saldskāba g...

    FOTO: Ilze Birģele

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas