Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti spināti ar ķiploku

Cepti spināti ar ķiploku

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g spinātu
  • 30 g sviesta
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Svaigu spinātu lapas nomazgā un noplūkā no kātiņiem (ar nazi negriežot).
  2. Pannā sakarsē sviestu un tajā uz nelielas uguns apcepina spinātus pievienojot tiem sasmalcinātu ķiploku (pēc garšas) un pašās beigās pavisam nedaudz sāli. Cep ne ilgāk par 3-4 minūtēm.
  3. Pasniedz kopā ar kartupeļiem vai gaļu vai ēd vienus pašus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Griķi ar vistas mērcīti

Griķi ar vistas mērcīti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas