Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem un ķiršiem

Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem un ķiršiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s kefīra
  • 2 glāze/s miltu
  • 2 olas
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Vaniļas cukurs
  • Virsai:
  • 2 olas
  • 2 āboli
  • 100 g atkaulotu ķiršu
  • 100 ml skābā krējuma
  • Cukurs pēc garšas
  • Nedaudz kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru.
  2. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
  3. Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā.
  4. Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un ielej mīklu.
  5. Nomizo ābolus, sagriež šķēlēs. Uzber uz plātsmaizes kopā ar ķiršiem. 6.
  6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C.
  7. Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, cukuru un kanēli. Pārlej plātsmaizei un vēl uz 3 minūtēm liek krāsnī.
    Plātsmaizes gatavību var arī noteikt: iedurot plātsmaizē koka skaliņu, ja mīkla nelīp klāt, tad gatavs. Atdzisušu sagriež gabaliņos.

    Lai labi garšo!
    Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, cukuru un kanēli. Pārlej plāt...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA