Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Nebija pudiņa, pieliku skābo krējumu un vaniļas cukuru, kā ari skābos saldētos ķiršus- sanāca super! Garša kā siera kūkai!
Vērtējums
Atbildēt
maz vajag sviestu savadak necepjas viss skidrs
Vērtējums
Atbildēt
Kūka ļoti garšīga. Vienīgi man nebija ķirši tāpēc tos aizvietoju ar saldētām zemenēm un mellenēm. Un domāju ka tā bija milzu kļūda! Jo man tā kūka pa vidu bija diezgan šķidra. Kad atdzesēju kļuva nedaudz stingrāka bet tik un tā kad griezu sula tecēja pa visām malām bet kad saliku uz šķīvīšiem bija jau normālas.
Vērtējums
Atbildēt
es neliku klāt vaniļas pudiņu, bet gan vaniļas cukuru un bišķīt cepjampulveri.. bija super!! :)
Vērtējums
Atbildēt
Nu vareni laba sanaaca!!! Man gan ar to cepshanas laiku bija pilniigi kas cits, gandriz uz pusi ilgak :) bet nu tas sakara ar manu 'superigo' cepeshkraasni!
Vanilas pudins gan izpalika, jo isti nebija jausmas, kas tas taads...taa ka neesu Lv, tad ari ists biezpiens nebija, bet gan Ricotta, bet nu gala rezultaats bija labs!
Vanilas pudins gan izpalika, jo isti nebija jausmas, kas tas taads...taa ka neesu Lv, tad ari ists biezpiens nebija, bet gan Ricotta, bet nu gala rezultaats bija labs!
Vērtējums
Atbildēt
Visiem sveiki!Nezinaju kā tik no liela biezpiena daudzuma vaļā un nu šī recepte!!!Ļoti garšīga un sanāca no pirmās rizes,taisīt tiešām viegli!Autorei PALDIES!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Bizpiena daljai vajag mazaak sviesta! Citaadi jau interesanti! :)
Vērtējums
Atbildēt
Vajadzētu būt ļoti garšīgai !
Tik mazzītiņš padoms ,ja drīkst ? Sviesta mīklai sviestu vai margarīnu izkausēt kādā ugunsizturīgā traukā ,tad iejaukt vai iemiksēt cukuru ,tad olas un beidzot miltus .Tā taču vieglāk un ātrāk .Un mazzītiņš mīnuss = nesakrīt gatavošanas laiks ar laiku ko jāpavada gatavojot .
Tik mazzītiņš padoms ,ja drīkst ? Sviesta mīklai sviestu vai margarīnu izkausēt kādā ugunsizturīgā traukā ,tad iejaukt vai iemiksēt cukuru ,tad olas un beidzot miltus .Tā taču vieglāk un ātrāk .Un mazzītiņš mīnuss = nesakrīt gatavošanas laiks ar laiku ko jāpavada gatavojot .
Vērtējums
Atbildēt