Veselīgais dzērveņu morss

Veselīgais dzērveņu morss
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 150 g dzērveņu
  • 100 g cukura
  • 600 ml ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Dzērvenes pārlasa un saber traukā, sastampā ar koka stampiņu un caur marli izspiež sulu.
  2. Marles saturu ieber katliņā, aplej ar ūdeni un liek vārīt.
  3. Kad maisījums uzvārījies - šķidrumu nokāš caur sietu, karstajā šķidrumā izšķīdina cukuru un atdzesē.
  4. Atdzesētajam morsam pievieno izspiesto dzērveņu sulu, samaisa un bauda vērtīgo C vitamīna devu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi