Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardais siera kēkss

Gardais siera kēkss

FOTO: Andra B.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g siers''Feta''
  • 200 g jebkura cietā,vēlams asā siera
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g skābā 20% krējuma
  • 150 g milti
  • 4 olas
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Olas sakuļ ar mikseri,pievieno sasmalcinātu ''Fetas'' sieru,saldo krējumu,skābo krējumu un vēlreiz visu uzputo.
  2. Pievieno miltus un vēlreiz visu labi izmaisa.
  3. Cieto sieru sarīvē uz rupjas rīves.
  4. Dilles sasmalcina.
  5. Sarīvēto sieru un sasmalcinātās dilles pievieno mīklai.
  6. Taisnstūra cepamajā formā ieklāj cepamo papīru.Formā lej sagatavoto mīklu.
  7. Cep cepeškrāsnī 180't - 1 stundu.
  8. Kad kēkss izcepies,ļauj tam atdzist un tad to sagriež šķēlītēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas