Gardais siera kēkss

Sastāvdaļas

  • 200 g siers''Feta''
  • 200 g jebkura cietā,vēlams asā siera
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g skābā 20% krējuma
  • 150 g milti
  • 4 olas
  • Dilles

Pagatavošana

70 min.
  1. Olas sakuļ ar mikseri,pievieno sasmalcinātu ''Fetas'' sieru,saldo krējumu,skābo krējumu un vēlreiz visu uzputo.
  2. Pievieno miltus un vēlreiz visu labi izmaisa.
  3. Cieto sieru sarīvē uz rupjas rīves.
  4. Dilles sasmalcina.
  5. Sarīvēto sieru un sasmalcinātās dilles pievieno mīklai.
  6. Taisnstūra cepamajā formā ieklāj cepamo papīru.Formā lej sagatavoto mīklu.
  7. Cep cepeškrāsnī 180't - 1 stundu.
  8. Kad kēkss izcepies,ļauj tam atdzist un tad to sagriež šķēlītēs.

Komentāri

:) 2012. gada 16. oktobris 02:22
vislabakais siera kekss, kāds vispār ir ēsts. :)
es:) 2012. gada 13. marts 16:03
Izskatās jau nenormāli garšīgi:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi