Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena standziņas

2009. gada 14. novembris
Foto: Gunta
Pagatavošana
30 min
1. Sajauc biezpienu ar olu un cukuru.
2. Pieber miltus (2-3 ēd. k. atstāj mīklas izrullēšanai) un cepamo pulveri.
3. No iegūtās mīklas veido desiņas ~ 1,5 cm dm. Iegūto "desiņu" sagriež ~10 cm gabaliņos. Gabaliņus ar pirkstu palīdzību veido trījstūra formā.
4. Liek sakarsētā eļļā un cep no katras puses līdz nūjiņas zeltaini brūnas.
5. Gatavas nūjiņas liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa. Kārto uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Ēd ar ievāijumu un pienu.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu