Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena standziņas

Biezpiena standziņas

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 2 /3 glāzes cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Augu eļļa - cepšanai
  • Pūdercukurs - apkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc biezpienu ar olu un cukuru.
  2. Pieber miltus (2-3 ēd. k. atstāj mīklas izrullēšanai) un cepamo pulveri.
  3. No iegūtās mīklas veido desiņas ~ 1,5 cm dm. Iegūto "desiņu" sagriež ~10 cm gabaliņos. Gabaliņus ar pirkstu palīdzību veido trījstūra formā.
  4. Liek sakarsētā eļļā un cep no katras puses līdz nūjiņas zeltaini brūnas.
  5. Gatavas nūjiņas liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa. Kārto uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Ēd ar ievāijumu un pienu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas