-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Biezpiena standziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g biezpiena
-
1 ola
-
2 /3 glāzes cukura
-
250 g miltu
-
1 tējk. cepamā pulvera
-
Augu eļļa - cepšanai
-
Pūdercukurs - apkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sajauc biezpienu ar olu un cukuru.
-
Pieber miltus (2-3 ēd. k. atstāj mīklas izrullēšanai) un cepamo pulveri.
-
No iegūtās mīklas veido desiņas ~ 1,5 cm dm. Iegūto "desiņu" sagriež ~10 cm gabaliņos. Gabaliņus ar pirkstu palīdzību veido trījstūra formā.
-
Liek sakarsētā eļļā un cep no katras puses līdz nūjiņas zeltaini brūnas.
-
Gatavas nūjiņas liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa. Kārto uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Ēd ar ievāijumu un pienu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs