Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
28
Jaunākie Vecākie
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Grādi ap 90!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
IMANTS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
VISS BUMBAAS. BET CIK GRAADIEN JAABUUT ZZAAVETAVAA . UN CIK ILGI JAAZZAVEE?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko darīt lai vistām āda būtu mīksta?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anni
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
superīga recepte, paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pamels andersons
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gestapo
latvija ari nekas nebus ja gribi savu tocna savu galu kuru zini ka esi pats izaudzinajis tad sac audzet vistas un vis bus okidoki
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kazimirs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
varbut kads var uzrakstit sikak,ka pareizi uzcelt kupinatavu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edvīns Radiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte kolosāla...Sakarā ar 9% etiķi-ie(Google)ējiet meklētājā калькулятор уксуса un "nekādu problēmu".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edvīns Radiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte kolosāla...Sakarā ar 9% etiķi-ie(Google)ējiet meklētājā калькулятор уксуса un "nekādu problēmu".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anželika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepte! Taisīju pirmo reiz dzīvē! Sanāca ļoti labi. Vienīgi, ka aprīli mēnesī nevar atrast mūsu ķiplokus. Paldies vēl reiz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vaiākkārt esmu šo recepti drījis, un visi atzīst gana labu esam. Bumam cepums!
Tagad esmu bezizejā. Noirku vistas, bet ierodoties mājās, konstatēju, ka peles visu esenci izdzērušas. Vai kāds var sarēķināt 9% etiķa proporciju uz šo daudzumu???
Jau iepriekš, paldiesiņš! ;-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Hex
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ieteicams nelietot ar augshanas hormoniem barotaas vistas. Pirmkaart, taam nav garsha , otrkaart, taas shos hormonus ienes Tavaa organismaa....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Tatjana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsiga marinade. mes kupinajam vistu stilbinus- super. Paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mājas audzinātos ,bez hormoniem zombīšus var nopirkt laukos pi parastiem mirstīgajiem cilvēkiem.kuri vēl pikopj barošanu ar kartupeļiem un miltiem.protams tīrai mantai laukos,atiecīga cena.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
ludis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar pašizmaksu ir tā, ka nedēļā ir vismaz 100 kg gaļas jāpārdod, lai nebūtu pa tukšo. Arī tad tik vien kā min alga sanāk. Var procesu optimizēt, bet tad tās vistas ne ar ko neatšķiras no supermārketos nopērkamiem kūpinājumiem.
Kopsavilkums - der, ja kūpina savām vajadzībām, bet ne tirgošanai vairumā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jēkabs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
āda var būt cieta gan no pārāk lēnas kūpinātavas sažūšanas (āda vnk izžūst) vai arī pats vistas lops ir bijis pensijas gados.
Par tām izmaksām- nu vairāk par 3 ls uz veselu vistu nesanāk. cik tad tās garšvielas maksā un malku ar aiziet sacērt mežmalā cik vajag kūpināšanai. Tu labāk parēķini cik veikalā maksā kūpināta vista / kg . un paša taisīts ir pilnīgi kas cits
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte. tik tas etikis man marinades nepatik, bet shaja receptee ok
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dima
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideala recepte, tiko no darza atbraucu sanaca diezgan labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edgars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir liels jautājums, kāpēc kūpinātai vistai āda cieta?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jurk
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ednīcās un tirgū var dabūt esenci 70%
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aivis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super...nokūpināju ar svaigi nozāģētu ķirsi 3,5 stundās bija gatavs, 10 vistiņas aizgāja kā nebijušas :D paldies, super recepte iesaku visiem!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
ROLANDS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Superigaka recepte:)) Kupinaju un sanaca Ideali :)) Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis K
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tas tiesám ir taisníba, pinemsim pie mums Írijá vispár nav neká táds. labi ka tiko nesen parádás viens vecis kas kúpina tás májás kam interese var apskatít. www.yummy.host.org baigi labi vinam sanák tás vistas, es jau kádas 5 reizes biju pircis.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
u
ugis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
shitā ir laba marinade ,esmu garšojis.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
A B
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī recepte ir ļoti laba, pats izmēģināju un sanāca pa smuko :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vangažnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vo vo, man arī jautājums par ūdens daudzuma samazināšanu radās, jo liešu etiķi, nevis esenci. Bet laikam jau tik liela starpība nav. Plus mīnus pāris simti ml ūdens būs pofig uz to kvantumu.

Klau, vai kāds ir rēķinājis pašizmaksu tādai nokūpinātai vistai? Teiksim, nokūpināt 10 vistas, katra pirkta par ~2.50Ls gabalā. Malka+garšvielas (neskaitam laiku un darbu).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mareks g
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai vajag samazinat udens daudzumu ?? jo esence ir 200 grami bet etikis apmeram 1,5 litri uz so daudzumu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mareks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
recepte laba tikai esenci veikalos vairs dabūt nevar (aizliekta tirgot) kādas proporcijas ir ar etiķi 9% ???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gestapo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba, vienīgais stulbums ir tas, ka vairs nevar normālas vistas pie mums nopirkt, tie pa pusotru mēnesi izaudzētie zombiji tikai vizuāli atgādina vistas, garša nav vispār ;(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes