Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mazās piciņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 500 g miltu
  • 100 ml ūdens
  • Glāze piena
  • Tējkarote cukura
  • Puse paciņas rauga
  • 50 g sviesta
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 200 g žāvētas gaļas vai desas
  • 300 g siera
  • 100 g sēņu
  • Sālīts gurķis
  • Kečups
  • Ola pārsmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pienu un ūdeni uzsilda, iejauc raugu, cukuru, sāli, sviestu, miltus. Samīca mīklu un atstāj uzrūgt uz 30 minūtēm siltā vietā.
  2. Pildījumam visas sastāvdaļas sasmalcina.
  3. Uzrūgušu mīklu izrullē apmēram nepilna centimetra biezumā gareniskā plāksnē apmēram 30 cm platumā. Mīklu pārsmērē ar kečupu, uzber šķiņķi, sieru, sēnes un gurķi. Mīklu sarullē un sagriež 4 cm biezos gabalos. Piciņas liek uz plāts, apsmērē ar olu un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz tās kļūst brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas