Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabacu hamburgers

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1videji lieluma kabacis
  • 1liels sarkanais sipols
  • 2lieli dzelteni tomati
  • uglicas siers
  • olivella
  • sals,maltie pipari,svaigs baziliks
  • pildijumam
  • 300 g maltas cukgalas
  • 1liels nevarits kartupelis
  • 1ola
  • sals,maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Maltajai galai pievieno uz smalkas rives sarivetu svaigu kartupeli,jelu olu,sali un piparus.Kartigi samica viendabigu masu,liek uz panas plakanus nelielus placenisus un uz videjas uguns apcep brunus no abam pusem.Kabaci(nemizotu)sagriez 2cm biezas ripinas,ari tomatus un sipolus sagriez ripinas,sieru-skeles.Uz pannas uzlej daudz ellas un sak kartot hamburgerus:vispirms liek kabaca skeli,kurai mazliet uzkaisa sali,tad galas kotleti,sipola ripinu,tomatu(atkal uzkaisa mazliet sali un piparu).Cep zem vaka uz lenas uguns 10-13min.Tad hamburgerus apkaisa ar svaigu sagrieztu baziliku un visiem uzliek siera skeles.Atkal cep zem vaka 3min.Pasniedz ar gliemezvaku makaroniem,tomatu merci un skabu krejumu.Labu apetiti
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas