Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ķirbji marinādē

Ķirbji marinādē

FOTO: Depositphotos.com

Šai receptei ir manas bernības garša, kad ķirbjus ņēmām no vecāsmammas, jo viņai tie izauga lieli un daudz. Tā nu kopā ar vecomammu un mammu konservējām, iznāca ļoti garšīgi. Lai arī jums garšo!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbja
  • 0.5 l ūdens
  • 400 g cukura
  • 2 smaržīgie pipari
  • 7 krustnagliņas
  • 1 kanēļa miza
  • 10 g citronskābes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbi nomazgā,nomizo, izņem sēklas, sagriež 2-3 cm kubiciņos.
  2. Katlā lej ūdeni un pievieno visas garšvielas un cukuru, vāra 5 min.
  3. Tad pievieno ķirbi un lēni vāra līdz ķirbji caurspīdīgi (apmēram 15 min.).
    Var ēst uzreiz, var kārtot burkās, pārliet ar sīrupu un pasterizēt uzglabāšanai.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno ķirbi un lēni vāra līdz ķirbji caurspīdīgi (apm...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas