No šī produktu daudzuma sanāk apmēram 3.5-4 litri gardo kabaču "Onkuļa Bena" salātu ar konservētiem ananasiem.
Pagatavošana
60 min
1. Kabačus nomazgā, ja nepieciešams, nomizo un sagriež kubiņos. Sīpolus sagriež pusgredzenos. Piparus nomazgā, izņem sēklas un sagriež kvadrātos. Tomātus samaļ gaļas mašīnā (var arī sablendēt).
2. Sagatavo marinādi. Sajauc eļļu, cukuru, sāli un etiķi. Liek maisījumu uz uguns un uzvāra.
3. Verdošā marinādē liek kabačus un vāra apmaisot 5 minūtes, tad pievieno sīpolus un arī 5 minūtes vāra. Tālāk seko pipari un arī vāra 5 minūtes. Kā pēdējos liek klāt tomātus un maisot vāra 10 minūtes. Tad pievieno visu bundžu konservēto ananasu ar visu sīrupu un vāra, līdz masa uzmet burbuli.
4. Karsto masu liek burciņās, aizvāko un apsedzam ar segu, līdz atdziest. Var ēst arī tūlīt. Labu apetīti