Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ribiņas ar medu un garšaugiem

Ribiņas ar medu un garšaugiem

FOTO: Depositphotos.com

Medus kopā ar etiķi un garšaugiem rada lielisku saldu aromātu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 2.5 kg cūkas ribiņu
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta svaiga rozmarīna
  • 1 ēd. k. smalki sakapātas raudenes (oregano)
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta svaiga timiāna
  • 125 ml destilēta baltā etiķa
  • 125 g medus
  • 250 g kečupa
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

105 min.
  1. Cepeškrāsnī sakarsē līdz160 grādiem.
  2. Ribiņas noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosusina ar papīra dvieli.
  3. Apkaisa ar rozmarīnu, raudeni, timiānu, sāli un pipariem un apslaka ar etiķi.
  4. Liek cepešpannā un cep apmēram stundu, līdz gaļa ļoti mīksta.
  5. Uz lēnas uguns izkausē medu un pievieno kečupu.
  6. Pirms pasniegšanas apziež ribiņas ar šo maisījumu un vēl uz 5 minūtēm ieliek cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas apziež ribiņas ar šo maisījumu un vēl uz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas