Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ribiņas ar medu un garšaugiem

2009. gada 12. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Medus kopā ar etiķi un garšaugiem rada lielisku saldu aromātu.
Pagatavošana
105 min
1. Cepeškrāsnī sakarsē līdz160 grādiem.
2. Ribiņas noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosusina ar papīra dvieli.
3. Apkaisa ar rozmarīnu, raudeni, timiānu, sāli un pipariem un apslaka ar etiķi.
4. Liek cepešpannā un cep apmēram stundu, līdz gaļa ļoti mīksta.
5. Uz lēnas uguns izkausē medu un pievieno kečupu.
6. Pirms pasniegšanas apziež ribiņas ar šo maisījumu un vēl uz 5 minūtēm ieliek cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu