Adzika

2009. gada 7. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Tomātus un papriku nomazgā, tomātiem izgriež nabiņu un paprikai sēklas no vidus,sagriežam mazākos gabalos.
2. Papriku,tomātus un čilli samaļ gaļas mašīnā.
3. Lej katlā un vāra tik ilgi, kamēr katlā visa masa paliek TIEšI uz pusi mazāka.
4. Pieliekam cukuru,sāli,sarkanos piparus un saspiestus ķiplokus,vāram vēl 5 minūtes.
5. Lejam tīrās sterilās burciņās un skrūvējam ciet! Burciņas griežām otrādāk un skatāmies, vai labi ir aizskrūvētas.
6. Asos čilli piparus var likt vairāk vai mazāk, atkarībā no tā, cik nu asu gribat!
Uz augšu