Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • -2 kg tomātus
  • -2 kg sarkanās paprikas(citas krāsa,šoreiz gan ne)
  • -3 gab asos sarkanos piparus(čilli)
  • -6 galviņas ķiploka
  • -2 ēd.k.sāls
  • -1 ēd.k cukura
  • -1 ēd.k maltie sarkanie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tomātus un papriku nomazgā, tomātiem izgriež nabiņu un paprikai sēklas no vidus,sagriežam mazākos gabalos.
  2. Papriku,tomātus un čilli samaļ gaļas mašīnā.
  3. Lej katlā un vāra tik ilgi, kamēr katlā visa masa paliek TIEšI uz pusi mazāka.
  4. Pieliekam cukuru,sāli,sarkanos piparus un saspiestus ķiplokus,vāram vēl 5 minūtes.
  5. Lejam tīrās sterilās burciņās un skrūvējam ciet! Burciņas griežām otrādāk un skatāmies, vai labi ir aizskrūvētas.
  6. Asos čilli piparus var likt vairāk vai mazāk, atkarībā no tā, cik nu asu gribat!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas