Adzika

Sastāvdaļas

  • -2 kg tomātus
  • -2 kg sarkanās paprikas(citas krāsa,šoreiz gan ne)
  • -3 gab asos sarkanos piparus(čilli)
  • -6 galviņas ķiploka
  • -2 ēd.k.sāls
  • -1 ēd.k cukura
  • -1 ēd.k maltie sarkanie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Tomātus un papriku nomazgā, tomātiem izgriež nabiņu un paprikai sēklas no vidus,sagriežam mazākos gabalos.
  2. Papriku,tomātus un čilli samaļ gaļas mašīnā.
  3. Lej katlā un vāra tik ilgi, kamēr katlā visa masa paliek TIEšI uz pusi mazāka.
  4. Pieliekam cukuru,sāli,sarkanos piparus un saspiestus ķiplokus,vāram vēl 5 minūtes.
  5. Lejam tīrās sterilās burciņās un skrūvējam ciet! Burciņas griežām otrādāk un skatāmies, vai labi ir aizskrūvētas.
  6. Asos čilli piparus var likt vairāk vai mazāk, atkarībā no tā, cik nu asu gribat!

Komentāri

andrejs 2014. gada 10. septembris 17:15
Tā ir īstā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi