Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu - aroniju ievārījums

Ābolu - aroniju ievārījums

FOTO: Ilze Lipska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ļoti skaists tumšs ievārījums, āboli veido patīkamu konsistenci, bet kopā ar aronijām rada neatkārtojamu garšu!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg ābolu
  • 1.5 kg aroniju sulas
  • 3 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Aronijas liek katlā, izvāram, tad izspiež sulu, bez biezumiem.
    Aronijas liek katlā, izvāram, tad izspiež sulu, bez biezumie...

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Nomizo un sagriež ābolus, pārlej tiem pāri aroniju sulu.
    Nomizo un sagriež ābolus, pārlej tiem pāri aroniju sulu.

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Liek vārīties.
    Liek vārīties.

    FOTO: Ilze Lipska

  4. Kad āboli pašķīduši, liek klāt cukuru.
    Kad āboli pašķīduši, liek klāt cukuru.

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Vāra, ik pa laikam nosmeļ putas. Kad ievārījums gatavs pilda burciņās, un kad atdzisis aizvāko, nes uz pagrabu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA