Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
R
Ruudis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav jAuztraucas par to, ka ķiploki kļūst zili. Nekas indīgs tas nav, vienkārši ķīmiski tiek pārveidoti ķiplokā esošie sēra savienojumi un rodas neliels daudzum vara sulfāta, kas dod zilo krāsu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No 1/2 kilograma ķiploku sanāk divas 1/2 litra burciņas.
Labāk tikai apliet ar marinādi, vārot vai karsējot ķiploki zaudē asumu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vizma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja tieši tādos daudzumos kā minēts gatavo tad sanāk piepildīt vienu puslitrīgo burciņu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes