Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinēti ķiplociņi

2009. gada 30. septembris
Foto: Ilze Lipska
Parasti no gurķu burkas pirmos izmakšķerēju ķiplociņus, tāpēc šādas mazas ķiplociņu burciņas ir vienkārši ideāls uzkožamais!
Pagatavošana
30 min
1. Ķiplokus notīra.
2. Tad vāra marinādi - lej katlā ūdeni, 300 ml, pievieno 2 lauru lapas, 4 smaržīgos piparus, 2 krustnagliņas, 1 ēd. k. sāls, nepilnu ēd. k. cukura un uzvāra.
3. Pievieno ķiplokus un 10 minūtes pavāra.
Foto: Ilze Lipska
4. Tad pielej etiķi 9% - 60 gramus
5. un lej burkās, aizvāko, apgriež otrādi un ļauj lai atdziest.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu