Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti ķiplociņi

Marinēti ķiplociņi

FOTO: Ilze Lipska

Parasti no gurķu burkas pirmos izmakšķerēju ķiplociņus, tāpēc šādas mazas ķiplociņu burciņas ir vienkārši ideāls uzkožamais!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķiploki
  • 2 lauru lapas
  • 2 krustnagliņas
  • 4 smaržigie pipari
  • 300 ml ūdens
  • 60 g 9% etiķia
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiplokus notīra.
  2. Tad vāra marinādi - lej katlā ūdeni, 300 ml, pievieno 2 lauru lapas, 4 smaržīgos piparus, 2 krustnagliņas, 1 ēd. k. sāls, nepilnu ēd. k. cukura un uzvāra.
  3. Pievieno ķiplokus un 10 minūtes pavāra.
    Pievieno ķiplokus un 10 minūtes pavāra.

    FOTO: Ilze Lipska

  4. Tad pielej etiķi 9% - 60 gramus
  5. un lej burkās, aizvāko, apgriež otrādi un ļauj lai atdziest.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas