Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepts ķirbis ar vistu

Krāsnī cepts ķirbis ar vistu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ķirbja
  • Svaiga vista
  • 2-3 svaigi kartupeļi
  • Sāls
  • Pipari
  • Citrons
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Ķirbi nomizo un sadala palielos gabaliņos (ap 4x6 cm), kartupeļus nomizo un uz pusēm vai četrām daļām, nomazgā un apslaka ar citronu sulu, pēc tam uzkaisa sāli un piparus.
  2. Vistu var nopirkt jau sadalītu gabalos, piemēram, tikai stilbiņus, nomazgā un pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Izvēlas lielu un padziļu cepešpannu un kārto ķirbja un kartupeļu gabalus pa starpu liekot vistas gabalus. Var izmantot divas cepešpannas, ja visam nepietiek vietas uz vienas.
  4. Visu viegli pārlej ar olīveļļu un vienā pannas malā pielej apmēram 100-150 ml ūdens.
  5. Cep 180-200 grādos 1 stundu, kaut kur pusceļā izvelkot un apgriežot otrādi tiklīdz redzams, ka dārzeņi vai vista ieguvuši brūnu krāsu.
  6. Kad viss gatavs, pārspiež ar svaiga citrona sulu.

    Labu apetīti!
    Kad viss gatavs, pārspiež ar svaiga citrona sulu.

Labu ap...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas