-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepts lasis ar baltvīnu
Daudzumi pielāgojami ēdāju skaitam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Laša steiks ar ādu
-
Ķiploks
-
Citronpipari
-
Sāls
-
Baltvīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Laša steiku no abām pusēm ierīvē ar ķiplokspiedē saspiestu ķiploku masu. Ķiplokus var arī smalcināt un vienmērīgi saspraust steikā.
-
Laša steiku no abām pusēm sapiparo un sasāla.
-
Cep nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm skaistu brūnu.
-
Īsi pirms cepšanas beigām pārlej ar baltvīnu, ļauj tam iztvaicēties.
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs