Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Omlete ar cieto sieru

Omlete ar cieto sieru

FOTO: Stella Jubalte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g siera, 4 olas, 4 ēd.k. skābā krējuma, 2 ēd. k. miltu, sāls, 2 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Omletei var izmantot dažādas cieto sieru šķirnes.
  2. Sieru sarīvē, pievieno olu dzeltenumus, krējumu, miltus, ja nepieciešams, arī sāli. Samaisa.
  3. Masā uzmanīgi iecilā sapuitotus olu baltumus.
  4. CEP CEPEŠKRĀSNĪ.
  5. Masu ielej pannā, kura perdzēta cepeškrāsnī.
  6. Pirms cepšanas pannu ietauko vai ielej eļļu un vienmērīgi izklāj pa pannas virsmu.
  7. Gatavei omletei virsma ir dzeltenīgi brūna, omlete uzpūšas; iedurot ar sērkociņu, tas ir sauss.
  8. Omleti pasniedz tūlīt pēc izcepšanas ar kausētu sviesu. Sviestu var arī nekausēt, bet vienkārši nogriest gabaliņu un uzlikt uz karstās omletes, lai izkūst.
  9. Nav vēlams uzglabāt, jo omlete kļūst sausa, sakrīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas