Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rudens ābolu pankūkas

Rudens ābolu pankūkas

FOTO: Edīte Ogorodnikova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Milti
  • Ola
  • Cukus
  • Piens vai ūdens
  • Krējums
  • Cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ieber traukā miltus, olas, cukuru. Pielej pienu vai ūdeni.
    Ieber traukā miltus, olas, cukuru. Pielej pienu vai ūdeni.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  2. Visu viendabīgi samaisa.
    Visu viendabīgi samaisa.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  3. Nomizo un sagriež ābolus.
    Nomizo un sagriež ābolus.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  4. Liek uz pannas un cep, kāmer cepās viena puse tikmēr liek ābolus,var pieviet kanēli garši, pēc tam apgriež.
    Liek uz pannas un cep, kāmer cepās viena puse tikmēr liek āb...

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  5. Kāmēr cepās pankūkas paņem krējumu un cukuru, un samaisa.
    Kāmēr cepās pankūkas paņem krējumu un cukuru, un samaisa.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  6. Gatavs!
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA