Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsainais, lētais, veselīgais dārzeņu ragu

2009. gada 9. septembris
Foto: Ingrīda Kuzmicka
Varianti ir tik dažādi. Var iztikt tikai ar burkāniem, tomātiem un cukīni, bet, ja ir kas vairāk, tad liek tik klāt. Tomātus reizēm esmu aizstājusi ar tomātu mērci.
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo dārzeņus, kas tajā dienā atnesti no dārza vai iegādāti tirgū.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
2. Uzkarsē pannā eļļu un apcep gabalos sagrieztus burkānus.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
3. Pievieno sīpolu riņķus.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
4. Pēc tam liek klāt cukīni gabalus.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
5. Pievieno papriku un ik pa laikam visu apmaisa.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
6. Visbeidzot pieliek tomātu gabaliņus, zirnīšus un ziedkāpostus.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
7. Tad pēc paša gaumes pieber sāli, piparus. Man garšo saldskābs ēdiens, es piepilinu nedaudz kādu etiķi vai citronu sulu un pielieku cukuru. Man patīk, ja dārzeņi nav ļoti mīksti, bet tas arī ir gaumes jautājums.
8. Dekorē ar mīļākajiem zaļumiem.
9. Labu apetīti!
Uz augšu