Vecpuisīši

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • 1 tējk. cukura
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. esence
  • 1 ēd. k. eļļa
  • Dilles
  • 5 melnie pipari
  • 1 smaržīgais pipars
  • Lauru lapiņa
  • Sīpols

Pagatavošana

20 min.
  1. 05l burkā liek - dilles, 5 melnos piparus, 1 smaržīgo piparu, lauru lapiņu.
  2. Burkā kārtām liek ripiņās sagrieztus gurķus un sīpolus.
  3. Tad burciņā visam virsū lej vārošu ūdeni, nedaudz patur, tad to nolej.
  4. Tad burkā ieber 1 tējk. cukura, 1 tējk. sāls, 1/2 tējk. esences, 1 ēd. k. eļļu un pārlej ar uzvārītu ūdeni.
  5. Karsē 5 minūtes

Komentāri

Indra Čirknova 2010. gada 26. augusts 11:22
Laba recepte, ja nepayīk ''epāties ar ilgstošo paterizēšanu!!!! Viens mīnusiņš - nav norādīts kaut vai aptuvenais gurķu daudzums....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi