Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
21
Jaunākie Vecākie
A
Austriņas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi un viegli pagatavojami salāti ziemai. Glabāju tos ne visai aukstā pagrabā, bet glabājas ļoti labi. Paldies receptes autoram.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laima
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ari manai gimenei loti garso .Galvenais ka nau jasterilize.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
varde666
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Glabājas ļoti labi bez karsēšanas, tikai jāskatās, kādu sāli izmanto.
Es izmantoju tikai un vienīgi Pavāriņu, jo manai māsīcai uzgāja gaisā 15 trīslitru burkas ar marinētiem gurķiem - jodizētā sāls bija patrāpījusies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
o
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav jākarsē taisu jau 4 gadus bez karsešanas,bet nevajag likt ūdeni un cukuru 1 glāzi tikai,mums garšo.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
a
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nevajag likt ūdeni!!! tāpēc arī varbūt nestāv.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgi salāti, jo man garšo mārutki...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pamēģināšu.... bet mani mulsina tas cukura daudzums...tad jau sanāk gurķu zapte!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai varētu lielos-ne gluži pāraugušos,bet LIELI, gurķus šādi gatavot un bez miziņas?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pagājušo gadu sataisīju. Pirms liku burkās, šķita, ka par stipru, bet ziemā nemaz tik stipri vairs nebija. Un nekādas karsēšanas, tīras burkas un viss. Vēl tagad dažas burkas manā diezgan siltajā pagrabā stāv.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirms mēneša apēdām pēdējos salātus, visiem ļoti garšo un vāciņus arī nenorāva - bez karsēšanas , bet es liku mārutku saknes un ļoti daudz kubiciņos...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kate
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sos salatus tiesam nevajag karset, ari mes atstajam ledusskapi visu ziemu, pat vel tagad stav lieliski!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
ome
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav jākarsē, ja gurķus uzglabā ledusskapī. Ļoti, ļoti garšigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī liku cukuru 250 g, bet vienalga likās pasaldi. Vispār recepte nav no tām garšīgākajām, vismaz mana ģimene nebija sajūsmā un otrreiz šo recepti vairs neizmantošu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī bez karšešanas visi uzgāja gaisā nesagaidot ziemu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nora Viļuma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā , šī recepte tiešām lieliska. Karsēšāna nav obligāta.Glabāt vajadzētu labā pagrabā vai ledusskapī.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cukuru var aizstāt ar medu un mārrutkiem arī: medus, ūdens un citroni sastāvā - garšo patiesi labi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī ieteiktu pakarsēt,tas tomēr ir drošāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
2 kg svaigu gurķu
Marinādei-
200 g mārrutku ( Spilvas ražotos)
500 g cukura,
5 ēdamkarotes sāls ,
300 g galda etiķa , 200 g ūdens.

Nemizotus gurķus sagriež šķēlēs , sajauc marinādei paredzētos komponentus un atstāj uz 24 stundām vēsumā, palaikam apmaisot.

Pilda burkās ( sterilizēt nav nepieciešams) aizvāko ar metāla vāciņiem.
Glabājas lieliski, pat vairākus gadus.
Pārbaudīta recepte.......
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija.Petriva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai tiešām nav jākarsē???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ivenda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a zaljumus nevaig
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija Sproge
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es lieku tikai 250gr cukuru.Savadak iznak parak saldi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes