Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šogad pirmo reizi pagatavoju sēņu kaviāru un esmu apmierināta ar rezultātu. Protams, ka to var likt ziemai, karstu salej burkās un vāko ciet. Glabā pagrabā vai ledusskapī. Pielietojums ļoti plašs, ganzupām, gan mērcēm, bet man garšo uz sviestmaizes desu vietā. Var arī vēl pievienot aso tomātu mērci, būs vēl savādāks.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mamma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā man arī tāds jautajums..
Ja viņu var litk burkā uz ziemu un kā ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai šis kaviārs ir domāts ātrai ēšanai? vai ziemai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes