Ātrā ābolu kūka 1-2-3

3 1
!!! Ļoti svarīgi jau iepriekš sakarsēt cepeškrāsni, jo soda ar paniņām reaģē ātri - ja mīkla nostāvēsies, kūka būs sīksta un saplakusi !!!

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s cukura (graņonka)
  • 2 glāze/s paniņu (kefīra)
  • 3 glāze/s miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 3-4 āboli (rabarberi)
  • Kanēlis pārkaisīšanai
  • Drumstaliņām:
  • Milti
  • Eļļa
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc masu drumstaliņām no eļļas, miltiem un cukura - visu aptuveni vienādās daļās.
  2. Ieslēdz iesilt cepeškrāsni uz ~220 grādiem
  3. Āboliem izņem serdes, un tos sagriež šķēlītēs (var samaisīt ar skābu krējumu lai neapbrūnē).
  4. Sajauc mīklu no paniņām, cukura, miltiem un sodas.
  5. Tikko mīkla iejaukta, to lej viegli ietaukotā pannā, liek pa virsu ābolus, tiem pa virsu drumstalas un ar steigu krāsnī iekšā. Cep aptuveni 20 minūtes. Gatavai pārkaisa kanēli.

    Lai labi garšo!
    Tikko mīkla iejaukta, to lej viegli ietaukotā pannā, liek pa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Iveta Khana 2013. gada 28. septembris 10:08
Loti garsiga kuka sanaca,paldies par recepti)))
Baiba 2010. gada 26. septembris 17:39
Nekd neesmu gatavojusi kaut ko no konditorijas. Laikam sis bus mans pirmais izmegiajums.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize