Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā ābolu kūka 1-2-3

Ātrā ābolu kūka 1-2-3

FOTO: Vēsma Šķepaste

!!! Ļoti svarīgi jau iepriekš sakarsēt cepeškrāsni, jo soda ar paniņām reaģē ātri - ja mīkla nostāvēsies, kūka būs sīksta un saplakusi !!!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s cukura (graņonka)
  • 2 glāze/s paniņu (kefīra)
  • 3 glāze/s miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 3-4 āboli (rabarberi)
  • Kanēlis pārkaisīšanai
  • Drumstaliņām:
  • Milti
  • Eļļa
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc masu drumstaliņām no eļļas, miltiem un cukura - visu aptuveni vienādās daļās.
  2. Ieslēdz iesilt cepeškrāsni uz ~220 grādiem
  3. Āboliem izņem serdes, un tos sagriež šķēlītēs (var samaisīt ar skābu krējumu lai neapbrūnē).
  4. Sajauc mīklu no paniņām, cukura, miltiem un sodas.
  5. Tikko mīkla iejaukta, to lej viegli ietaukotā pannā, liek pa virsu ābolus, tiem pa virsu drumstalas un ar steigu krāsnī iekšā. Cep aptuveni 20 minūtes. Gatavai pārkaisa kanēli.

    Lai labi garšo!
    Tikko mīkla iejaukta, to lej viegli ietaukotā pannā, liek pa...

    FOTO: Vēsma Šķepaste

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas