Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti pipari pēc klasiskas receptes

Pildīti pipari pēc klasiskas receptes

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 ungāru pipari (ja mazi, tad vairāk)
  • 500 g maltās gaļas
  • 130 g rīsu
  • 1 liels sīpols
  • Zaļumi (zaļie lociņi, dilles, pētersīļi)
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Mērcei:
  • 800 ml kafijas krējuma (10%)
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi (dilles, pētersīļi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Pipariem nogriež cepurītes un uzmanīgi izņem sēklotnes.
  2. Rīsus vāra līdz tie pusgatavi. Sīpolu un zaļumus sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu (3 min.), pievieno zaļumus un kopā cep vēl 1 min.
  3. Sajauc malto gaļu ar rīsiem, pievieno sacepto sīpolu ar zaļumiem. Pieber sāli, piparus.
  4. Masu pilda piparos, uzliek cepurīti.
  5. Gatavo mērci. Sasmalcina sīpolu, ķiplokus. Apcep dziļā pannā, pielej krējumu, pieber sāli, piparus. Karsē 7 min. Pieber sagrieztus zaļumus.
  6. Piparus kārto platā katlā, pārlej mērci un uz vidējas uguns vāra ~30 - 35 min.

    Labu apetīti!
    Piparus kārto platā katlā, pārlej mērci un uz vidējas uguns...

    FOTO: Gunta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas