Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti pipari pēc klasiskas receptes

Foto: Gunta
Pagatavošana
70 min
1. Pipariem nogriež cepurītes un uzmanīgi izņem sēklotnes.
2. Rīsus vāra līdz tie pusgatavi. Sīpolu un zaļumus sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu (3 min.), pievieno zaļumus un kopā cep vēl 1 min.
3. Sajauc malto gaļu ar rīsiem, pievieno sacepto sīpolu ar zaļumiem. Pieber sāli, piparus.
4. Masu pilda piparos, uzliek cepurīti.
5. Gatavo mērci. Sasmalcina sīpolu, ķiplokus. Apcep dziļā pannā, pielej krējumu, pieber sāli, piparus. Karsē 7 min. Pieber sagrieztus zaļumus.
6. Piparus kārto platā katlā, pārlej mērci un uz vidējas uguns vāra ~30 - 35 min.

Labu apetīti!
Foto: Gunta
Uz augšu