-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pildīti pipari pēc klasiskas receptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
8 ungāru pipari (ja mazi, tad vairāk)
-
500 g maltās gaļas
-
130 g rīsu
-
1 liels sīpols
-
Zaļumi (zaļie lociņi, dilles, pētersīļi)
-
Sāls
-
Pipari
-
Eļļa cepšanai
- Mērcei:
-
800 ml kafijas krējuma (10%)
-
1 sīpols
-
3 daiviņa/s ķiploka
-
Sāls
-
Pipari
-
Zaļumi (dilles, pētersīļi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Pipariem nogriež cepurītes un uzmanīgi izņem sēklotnes.
-
Rīsus vāra līdz tie pusgatavi. Sīpolu un zaļumus sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu (3 min.), pievieno zaļumus un kopā cep vēl 1 min.
-
Sajauc malto gaļu ar rīsiem, pievieno sacepto sīpolu ar zaļumiem. Pieber sāli, piparus.
-
Masu pilda piparos, uzliek cepurīti.
-
Gatavo mērci. Sasmalcina sīpolu, ķiplokus. Apcep dziļā pannā, pielej krējumu, pieber sāli, piparus. Karsē 7 min. Pieber sagrieztus zaļumus.
-
Piparus kārto platā katlā, pārlej mērci un uz vidējas uguns vāra ~30 - 35 min.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs