Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

FOTO: Shutterstock.com

Ungāru gulašzupa gardām vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa gaļas
  • 4 kartupeļi
  • 2 paprikas pulveris
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • 1 asais pipars
  • 2 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 1 ēd. k. paprikas pulvera vai pastas
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sīpolu sasmalcina un apcep sakarsētā eļļā. Pievieno kubikos sagrieztu gaļu un apgrozot apcep. Iemaisa gabaliņos sagrieztu papriku, tomātu biezeni un paprikas pulveri un apmaisot sautē. Pievieno sāli, piparus un ūdeni vai buljonu (apmēram litru) un uzvāra. Turpina vārīt uz mazas liesmas apmēram 40 minūtes.
  2. Kartupeļus sagriež kubikos un pievieno zupai. Pieliek arī sīki sagrieztu aso pipariņu un vāra vēlapmēram 30 minūtes.
  3. Iemaisa gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātu ķiploku un ķimenes un vāra vēl piecas minūtes.

    Labu apetīti!
    Iemaisa gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātu ķiploku u...

    FOTO: nez kas

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas