Gulaša zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • •500 g liellopa gaļas
  • •4 kartupeļi
  • •2 paprikas
  • •2 tomāti
  • •2 ķiploka daiviņas
  • •sīpols
  • •mazs asais pipariņš
  • •2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
  • •tējkarote paprikas pulvera
  • •tējakrote ķimeņu
  • •sāls,pipari
  • •augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Sīpolu sasmalcina un apcep sakarsētā eļļā. Pievieno kubikos sagrieztu gaļu un apgrozot apcep. Iemaisa gabaliņos sagrieztu papriku, tomātu biezeni un paprikas pulveri un apmaisot sautē. Pievieno sāli, piparus un ūdeni vai buljonu (apmēram litru) un uzvāra. Turpina vārīt uz mazas liesmas apmēram 40 minūtes.
  2. Kartupeļus sagriež kubikos un pievieno zupai. Pieliek arī sīki sagrieztu aso pipariņu un vāra vēlapmēram 30 minūtes.
  3. Iemaisa gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātu ķiploku un ķimenes un vāra vēl piecas minūtes.

Komentāri

regina 2013. gada 16. decembris 09:41
pasu majas izaudzets
Regina 2013. gada 16. decembris 09:38
man labak patik Latvijas razota produkcija.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas