Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pikantā bumbieru mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lieli bumbieri - 6
  • Medus - 1/3 glāze
  • Citrona sula - 1 ēd.kar
  • Kanēlis - 1 tējkarote
  • Ingvers- 1 tējkarote
  • Krustnagliņas - 4
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Bumbierus nomizo, izņem sēklotni un sagriež gabaliņos. Ber katliņā, pievieno medu, citrona sulu, kanēli, ingveru un krustnagliņas. Pieber sāli (pēc garšas). Masu uzvāra, pēc tam turpina vārīt uz mazas uguns 15 min. Karstu lej burciņā. Uzglabā vēsumā 2-3 mēnešus.
  2. Pasniedz pie ceptas vistas, cūkgaļas.
  3. No minētā daudzuma iznāk 0,5 l mērces.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas