Pikantā bumbieru mērce

Sastāvdaļas

  • Lieli bumbieri - 6
  • Medus - 1/3 glāze
  • Citrona sula - 1 ēd.kar
  • Kanēlis - 1 tējkarote
  • Ingvers- 1 tējkarote
  • Krustnagliņas - 4
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Bumbierus nomizo, izņem sēklotni un sagriež gabaliņos. Ber katliņā, pievieno medu, citrona sulu, kanēli, ingveru un krustnagliņas. Pieber sāli (pēc garšas). Masu uzvāra, pēc tam turpina vārīt uz mazas uguns 15 min. Karstu lej burciņā. Uzglabā vēsumā 2-3 mēnešus.
  2. Pasniedz pie ceptas vistas, cūkgaļas.
  3. No minētā daudzuma iznāk 0,5 l mērces.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi