Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Īsteni tefteļi

Īsteni tefteļi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tefteļiem:
  • 1 kg maltās gaļas
  • 300 g baltmaizes
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols, ja maziņi, tad 3
  • 400 g rīsu
  • 15 g eļļas
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. miltu
  • Ūdens - skatoties, cik daudz vēlas mērci
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 2 ēd. k. krējuma
  • 2 lauru lapas
  • 3-5 daiviņa/s ķiploka
  • Svaigi malti pipari pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltai gaļai pievieno caur gaļasmašīnu izmaltus sīpolu, ķiplokus, samērcētu maizi, garšvielas.
  2. Pievieno vārītus rīsus un izveido bumbiņas (~ 40 g katra). Panē miltos un apcep sakarsētās taukvielās. Tad liek cepešpannā.
  3. Katliņā, sakarsētās taukvielās apcep miltus, pievieno ūdeni, tomātu pastu, krējumu, garšvielas, lauru lapas, ķiplokus.
  4. Mērci pārlej pāri tefteļiem un liek cepeškrāsnī uz 8 minūtēm 180 grādos.

    Labu apetīti!
    Mērci pārlej pāri tefteļiem un liek cepeškrāsnī uz 8 minūtēm...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas