Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas šķiņķīšu mērce ar papriku

2009. gada 26. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
25 min
1. Vistas gaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos, liek pannā sakarsētās taukvielās cepties (uz nelielas liesmas).
2. Smalki sagriež sīpolu un pievieno vistai.
3. Mazos gabaliņos sagriež papriku un arī pievieno vistas gaļai. Visu papildina ar garšvielām, samaisa un brīdi vēl pacep.
4. Beigās pievieno saldo krējumu, samaisa un pagaršo, ja nepieciešams, papildina vēl ar garšvielām, jo saldā krējuma maigā garša mēdz nomākt garšvielas. Visu uz mazas liesmiņas karsē ~ 5 minūtes.
Svarīgi - vistu cep uz ļoti mazas liesmas, lai tā būtu gatava, bet ne apcepusies cieta un sausa.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu