Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu pīrāgs ar kūpinātu lasi

2009. gada 24. jūlijs
Foto: Gunta
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus notīra un sarīvē uz rupjas rīves, sajauc ar pusi krējuma, miltiem, olām un sasmalcinātu pētersīli, pieber sāli, piparus.
2. Dziļu cepešpannu iesmērē ar taukvielām, liek kartupeļu masu pannā, izlīdzina, virsū uzliek sviesta piciņas. Liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 200 grādos un cep apmēram 40 min.
Foto: Gunta
3. Pagatavo mērci - sīki sakapā dilles un sajauc ar biezpienu un krējumu, pieber sāli.
4. Gatavu kartupeļu pīrāgu griež gabalos, pasniedz kopā ar laša sķēlītēm un mērci.

Labu apetīti!
Uz augšu