Kartupeļu pīrāgs ar kūpinātu lasi

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg kartupeļu
  • 4 olas
  • 400 g krējuma
  • 2 ēd. k. miltu
  • 30 g sviesta
  • 250 g biezpiena
  • 8 šķēles kūpināta laša
  • Sāls
  • Pipari
  • Dille
  • Pētersīļi

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus notīra un sarīvē uz rupjas rīves, sajauc ar pusi krējuma, miltiem, olām un sasmalcinātu pētersīli, pieber sāli, piparus.
  2. Dziļu cepešpannu iesmērē ar taukvielām, liek kartupeļu masu pannā, izlīdzina, virsū uzliek sviesta piciņas. Liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 200 grādos un cep apmēram 40 min.
    Dziļu cepešpannu iesmērē ar taukvielām, liek kartupeļu masu...
  3. Pagatavo mērci - sīki sakapā dilles un sajauc ar biezpienu un krējumu, pieber sāli.
  4. Gatavu kartupeļu pīrāgu griež gabalos, pasniedz kopā ar laša sķēlītēm un mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi