Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lieliskie vistu spārniņi ar soju un franču sinepēm

Lieliskie vistu spārniņi ar soju un franču sinepēm

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 20 vistu spārniņi
  • 1/2 glāze/s gaišās sojas mērces
  • 1 ēd. k. franču sinepju
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 2 šķipsna/s maltu melno piparu
  • 1 šķipsna/s asso sarkan piparu
  • 4-5 ēd. k. medus
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • 2 apelsīni
  • 1/2 citrona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Spārniņus kārtīgi nomazgā, tad katru ar asu nazi vai virtuves cirvīti pārdala uz pusēm, lai būtu pusspārniņi. Pusspārniņus ieliek palielā bļodā.
  2. Bļodā ielej pussglāzi sojas mērces, klāt pievieno 1ēd. k. franču sinepju, tur pat pievieno 4 ēd. k. olīveļļas, piespiežam klāt 5 nelielas ķiploka daiviņas, tur pat izspiestu 2 apelsīnu un citrona sulu, pievieno 2 šķipsniņas maltu melno un 1 šķipsniņu sarkano malto piparu, klāt vēl pievieno 4 - 5 ēd. k. medus, visu samaisa.
  3. Iegūto marinādi lej bļodā uz vistas pusspārniņiem, katru pusspārniņu kārtīgi iesmērē ar marinādi, tad to visu uz kādu 1 h ieliek ledusskapī, lai savelkās ar garšām.
  4. Cep 180 grādos apmēram 40 - 45 min., bet tas ir jāparbauda pašiem, respektīvi pusspārniņiem ir jābūt zeltītiem un kraukšķīgiem.

    Labu apetīti!
    Cep 180 grādos apmēram 40 - 45 min., bet tas ir jāparbauda p...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas