Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kotletes ar rīsiem un svaigiem kāpostiem

Kotletes ar rīsiem un svaigiem kāpostiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kotletēm:
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 100 g vārītu rīsu (lai nav pilnībā mīksti)
  • 200 g svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 2 olas
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Mērcei:
  • 500 g skābā krējuma
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • pipari
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra rīsus vai ņem jau vārītus - svarīgi, lai nav salipuši vai sakaltuši.
  2. Smalki sagriež svaigu kāpostu.
  3. Maltajai gaļai pievieno novārītos rīsus, sagrieztos kāpostus, olas, sagrieztus sīpolus, ķiploku, sāli un piparus. Visu rūpīgi samīca.
  4. Veido kotletes, liek uz uzkarsētas pannas un apcep no abām pusēm. Apceptās kotletes liek katlā.
  5. Kad visas izceptas un saliktas katlā, pārlej ar ūdeni un uz vidējas uguns sautē.
  6. Ūdenim pievieno apceptus sīpolus, izspiestu ķiploku, sāli un piparus.
  7. Pēc apmēram pusstundas pievieno krējumu.
  8. Apmēram 10 minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno pētersīļus (gaumes jautājums - var arī citus garšaugus).

    Labu apetīti!
    Apmēram 10 minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno pētersī...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas