Salāti ar ceptiem kartupeļiem un baltajām pupiņām

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Kartupeļi (nelieli) - 8
  • Cieti vārītas olas - 2
  • Ķiršu tomātiņi - 8
  • Konservētas baltās pupiņas - 100 g
  • Bekons - 100 g
  • Olīvas bez kauliņiem (melnās) - 50 g
  • Ķiploks - 2 daiviņas
  • Citrona sula - 2 ēd.kar
  • Olīveļļa- 3 ēd.kar
  • Salātgalviņa - 1/2
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomazgā, vāra sālsūdenī 10min. Nosusina, aprasina ar olīveļļu, ietin folijā un liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 200 grādos uz 20 min. Olas un tomātus sagriež uz pusēm, pupiņas notecina, ķiploku sasmalcina, saplucina salātlapas. Gatavus kartupeļus sagriežlielos gabalos.
  2. Sagriež bekonu ne parāk lielos gabaliņos un apcep apm. 5 min.
  3. Traukā sajauc kartupeļus, olas, tomātus, bekonu un salātlapas. Pievieno pupiņas un olīvas. Sajauc olīveļļu ar citrona sulu un ķiplokiem, pievieno sāli, piparus. Pārlej salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi