Vistas gaļas plovs

Vistas gaļas plovs
Foto: Depositphotos.com
Ēdiens manuprāt nav kalorijām bagāts. Vistas vietā var izmantot arī cūkgaļu.

Sastāvdaļas

  • 3-4 vistas filejas
  • 500 g rīsu
  • 400 g burkānu
  • 1-2 sīpoli
  • 1 paprika
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Karijs
  • Zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež vistas fileju gabaliņos un liek uz pannas cepties, pievieno sāli, piparus, kariju.
  2. Pa to laiku sarīvē burkānu, nelielos gabaliņos sagriež sīpolu un papriku.
  3. Kad vista apcepusies, liek klāt sagrieztos dārzeņus.Tos nedaudz apcep, tad pārlej visu ar ūdeni.
  4. Uzliek pannai vāku un ļauj visam pasutināties (pavārīties) kamēr burkāni paliek mīksti.
  5. Tad ieber pannā rīsus, pielej vēl ūdeni.
  6. Uzliek vāku un ļauj gatavoties, kamēr rīsi paliek mīksti. Procesa gaitā, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
    Kad viss gatavs, iemaisa sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Uzliek vāku un ļauj gatavoties, kamēr rīsi paliek mīksti. Pr...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Kristīne 2017. gada 22. novembris 18:03
Sandi nau jau nemaz tik gruti galvenais visu sagriest un apcept un viss.. neka sarezgita
asfas 2013. gada 27. augusts 20:21
Pie īstas vistas likt klāt mākslīgo buljonu - ēdiena bojāšana. Tas jau ir lielākais ieguvums no gatavošanas mājās - ēdiens bez konservantiem.
sandis 2011. gada 1. janvāris 23:12
Nomocījos baigi, bet nu ir tiiri ok ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi