Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Korejiešu burkāni

Korejiešu burkāni

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2-3 burkāni
  • Marinādei:
  • 1 ēd. k. etiķa
  • 2 tējk. cukura
  • 1 tējk. sāls (nepilna)
  • 3-4 ēd. k. eļļas (labāk kukurūzas vai olīvu)
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. malta koriandra
  • 1 tējk. maltas paprikas (nepilna)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Burkānus sagriež gareniski 1-1,5 mm platās šķēlēs. Tās tālāk sagriež 1 mm platos salmiņos. Var izmantot speciālo rīvi, ja tāda ir, ja nē, rīvēt uz parastās rīves rupjākās vietas.
  2. Gatavo marinādi - etiķi sajauc ar cukuru, sāli, pielej eļļu, pievieno izspiestu ķiploku. Tad pieber maltu koriandru un maltu papriku.
  3. Marinādi kārtīgi sajauc un uzlej uz burkāniem, atkal sajauc, nedaudz noblīvē un ļauj vismaz 2-3 stundas ievilkties.

    Lai labi garšo!
    Marinādi kārtīgi sajauc un uzlej uz burkāniem, atkal sajauc,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas