Ābolu - kartupeļu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 4 vidēji lieli kartupeļi
  • 3 skābi āboli
  • 300 g piena
  • 100 g miltu
  • 2 olas
  • 3 TK cukura
  • Šķipsna sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus un ābolus nomizo. Āboliem izņem sēklotni. Ābolus un kartupeļus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Masā iemaisa cukuru, sāli, olas, miltus un pienu. Uz pannas sakarsētā eļļā ielej mīklu un izlīdzina lielā pankūkā. Cep uz lielas uguns no vienas puses brūnas, tad apgriež, samazina liesmu uz pusi un cep gatavas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi