Tokijas stila ramen zupa

Tokijas stila ramen zupa
Foto: Depositphotos.com
Gaļu var izvēlēties pēc paša gaumes.

Sastāvdaļas

  • 400 g iepriekš apceptas liellopa gaļas šķēles (bez garšvielām)
  • 300 g olu nūdeļu
  • 100 g purava
  • 4 glāze/s ūdens
  • 50 g spinātu
  • 1 smalki sagriezts burkāns
  • 1 ēd. k. sakapāta baltā sīpola
  • 1 ēd. k. sakapāta sarkanā paprika
  • 1 tējk. rīvēta ingvera
  • 1.5 ēd. k. kapāta ķiploka
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 1-2 želejas buljoni (liellopa)
  • 4 cieti vārītas olas
  • 2 Nori sloksnes

Pagatavošana

25 min.
  1. Liek visu (izņemot makaronus, olas, nori, puravus un spinātus) katlā vārīties.
  2. Uzliek vidēji lielu liesmu un vāra 15 minūtes. Uz dažām sekundēm buljonā ieliek spinātus - noblanšē un ņem ārā.
  3. No katla izņem gaļas šķēles un pievieno nūdeles.
  4. Uzliek lielu liesmu un ļauj vārīties 3 minūtes. Pa to laiku sagriež puravu
  5. Lej buljonu ar nūdelēm bļodiņā, virsū izkārto gaļas šķēles, puravu, spinātus, Nori lapas un katrai porcijai pievieno olu pusīti.

    Labu apetīti!
    Lej buljonu ar nūdelēm bļodiņā, virsū izkārto gaļas šķēles,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kiki 2012. gada 22. jūlijs 23:20
super laba recepte!!! es lietoju vistu stilbus un pirms cept novaariiju, buljonu izmantoju zupas pamataa, nebija jaalieto nekaadas citas garshvielas, iznjemot soju :)
Uldis 2012. gada 8. janvāris 12:54
Man ljoti garshoja tikai es leju 4 kruuzites un 4 karotes sojas :) apeedu viens pats , pat liidz vakaram est negribejas :D
Inta 2010. gada 20. marts 18:18
Un cik tad cilveekiem tas domaats? man vajag apm. lielam katlam = vid. 6 cilv.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas