Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tokijas stila ramen zupa

Tokijas stila ramen zupa

FOTO: Shutterstock.com

Gardā rāmen zupa Tokijas gaumē sātīgām vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g iepriekš apceptas liellopa gaļas šķēles (bez garšvielām)
  • 300 g olu nūdeļu
  • 100 g purava
  • 4 glāze/s ūdens
  • 50 g spinātu
  • 1 smalki sagriezts burkāns
  • 1 ēd. k. sakapāta baltā sīpola
  • 1 ēd. k. sakapāta sarkanā paprika
  • 1 tējk. rīvēta ingvera
  • 1.5 ēd. k. kapāta ķiploka
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 1-2 želejas buljoni (liellopa)
  • 4 cieti vārītas olas
  • 2 nori lapas, sagrieztas sloksnītēs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Liek visu (izņemot makaronus, olas, nori, puravus un spinātus) katlā vārīties.
  2. Uzliek vidēji lielu liesmu un vāra 15 minūtes. Uz dažām sekundēm buljonā ieliek spinātus - noblanšē un ņem ārā.
  3. No katla izņem gaļas šķēles un pievieno nūdeles.
  4. Uzliek lielu liesmu un ļauj vārīties 3 minūtes. Pa to laiku sagriež puravu
  5. Lej buljonu ar nūdelēm bļodiņā, virsū izkārto gaļas šķēles, puravu, spinātus, Nori lapas un katrai porcijai pievieno olu pusīti.

    Labu apetīti!
    Lej buljonu ar nūdelēm bļodiņā, virsū izkārto gaļas šķēles,...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas