Sākums > Receptes > Zupas

Tokijas stila ramen zupa

2009. gada 27. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Gardā rāmen zupa Tokijas gaumē sātīgām vakariņām.
Pagatavošana
25 min
1. Liek visu (izņemot makaronus, olas, nori, puravus un spinātus) katlā vārīties.
2. Uzliek vidēji lielu liesmu un vāra 15 minūtes. Uz dažām sekundēm buljonā ieliek spinātus - noblanšē un ņem ārā.
3. No katla izņem gaļas šķēles un pievieno nūdeles.
4. Uzliek lielu liesmu un ļauj vārīties 3 minūtes. Pa to laiku sagriež puravu
5. Lej buljonu ar nūdelēm bļodiņā, virsū izkārto gaļas šķēles, puravu, spinātus, Nori lapas un katrai porcijai pievieno olu pusīti.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu