Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Falafeļi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 gramu zirņu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Pētersīļi
  • Kinza
  • 1 čilī
  • 2 ē. k. miltu
  • 1 ē. k. cepamā pulvera
  • 1 ē. k. kumīna
  • 1 ē. k. malta koriandra
  • 1 ola
  • Sāls
  • 1 litrs eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zirņus atstāj pa nakti mērcēties. Pirms gatavošanas nolej ūdeni un samaļ. Pēc tam atsevišķi samaļ pētersīļus un kinzu, ķiplokus un čilī piparu. Tad zaļumus pievieno zirņiem un vēl pieber klāt cepamo pulveri, kumīnu, miltus, koriandru, sāli un pieliek olu. Visu kārtīgi samīca un no iegūtās masas izveido mazas bumbiņas. Tad uzkarsē eļļu katliņā, būs jāpagaida vismaz kādas 2 minūtes, lai eļļa paliek tiešām karsta, jo savādāk bumbiņas juks ārā. Kad eļļa kļuvusi karsta, liek iekšā bumbiņas un cep kādas 2-3 minūtes, un tad ņem ārā un liek uz papīra dvieļiem nosusināt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas