Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Lapu salāti ar vistu un avenēm

Lapu salāti ar vistu un avenēm

FOTO: Depositphotos.com

Gardi un gana liesi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 200 g svaigu aveņu
  • 150 g lapu salātu miksa
  • 10 ķiršu tomātiņi - sarkani un dzelteni
  • 1 vistas fileja
  • Grauzdēti rieksti pēc izvēles
  • Vīnetiķis (vai cits skābumiņš)
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ieber salātu bļodā salātu miksu (ļoti ērts iepakojums, turklāt nav jāmazgā).
  2. Uz pannas liek apcepties veselu vistas fileju. Cepšanas procesa laikā var apsālīt un sapiparot. Kad fileja gatava, to ņem nost no pannas, sagriež gabaliņos, ļauj padzist.
  3. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un arī liek bļodā, un iejauc salātlapās. Pārlej ar nelielu daudzumu olīveļļas un vīnetiķa, pievieno nedaudz sāls un piparu. Samaisa.
  4. Beigās pārkaisa lapas un tomātus ar grauzdētiem riekstiem pēc izvēles, pārber avenes un virsū liek ceptās vistas gabaliņus. Pasniedz!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas