2. Biezpiena sieriņus, paciņu kokosa skaidiņas,paciņu vafeles, rīvēta citrona miziņu, mandeļu esenci, sakultu saldo krējumu, sakultas olas samaisa lielā bļodā.
3. Izkausē želantīnu un pievieno biezpiena masai, kārtīgi samaisa.
4. Tortes formā (vislabāk) vai kādā citā traukā izkārto cepumus, apakšpusē šokolādes cepumus, pārlej ar citrona sulu, gar malām mazos selgas cepumiņus.

Foto: Receptes.lv
5. Lej virsū biezpiena masu.
6. Ievieto ledusskapī apmēram uz pusstundu, lai satingst.
8. Sadrupina vafeles un pārkaisa tortei.
9. Pārlej izkausēto šokolādi un pārber ar kokosa skaidiņām, liek atpakaļ ledusskapī, lai sastingst.
Lai labi garšo!