Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Reņģu rullīši ar olīvām

Reņģu rullīši ar olīvām

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Lielveikalos nopērkami reņģu liemeņi. Ņemot vērā katra individuālās vajadzības nenorādu pielietoto produktu daudzumus, jo receptes pamatideja pieļauj plašus eksperimentus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Reņģu liemeņi
  • Eļļa
  • Etiķis (es lietoju rīsu)
  • Granātābolu sīrups
  • Pildījumam:
  • Olīves (bez kauliņiem/ar pildījumu)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Reņģu liemeņus attīra no spuras. Saliek traukā un pievieno marinādi, kas pagatavota no 50/50 eļļas/etiķa maisījuma un nedaudz granātsīrupa. Var pievienot citus ingredientus pēc paša vēlēšanās. Pietiek ar 30 minūtēm, jo liemeņi ir pietiekami maigi un ātri absorbē marinādi. Ilgāk nevajadzētu, jo būs grūti veidot galaproduktu.
  2. Liemeņus sadala pa muguras līniju un uztin olīvām, kas pildītas ar papriku.
  3. Reņģu rullīšus pa 2 uzdur uz zobu bakstāmajiem kociņiem un liek caurdurī virs karstumizturīga trauka. Uzkarsē eļļu un pārlej. Atkārto, kamēr visi liemeņi apstrādāti ar karsto eļļu.
  4. Visu saliek vienā traukā un pievieno padzisušu eļļu tā, lai nosedz.
    Var lietot, bet vislabāk garšos nākošajā dienā pastāvējis ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Visu saliek vienā traukā un pievieno padzisušu eļļu tā, lai...

    FOTO: Egons

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas