Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Helovīna zupa

Helovīna zupa

FOTO: Krišjānis Kaminskis

Kolekcijas: Veģetārās
Neaizraujas ar sāls pievienošanu zupai, jo to piešķirs siers ar kuru zupa tiek pasniegta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g ķirbja mīkstumu
  • 2 ēd. k. trekna kējuma
  • Nedaudz ūdens
  • Pipari
  • Sāls
  • Dor blue siers pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek kubiņos sagrieztu ķirbi kastrolī ar nelielu daudzumu ūdens. Pievieno sāli un piparus.
  2. Uzliek vāku un vāra uz mērenas liesmas aptuveni 20 minūtes, līdz ķirbis gatavs.
  3. Kamēr ķirbis vārās, sadrupina sieru.
  4. Iemaisa zupa krējumu un visu sablendē. Pasniedz ar ar sieru.

    Labu apetīti!
    Iemaisa zupa krējumu un visu sablendē. Pasniedz ar ar sieru....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas