Komentāri
16
Jaunākie
Vecākie
Bija super.
Vērtējums
Atbildēt
Atcerējos,ka vajag ielikt komentāru.Sataisījām uz Jāņiem šos šašlikus.Garša,5+.Izcili.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte ir drusku pamainījusies.
Sīpolus samaļ,vai sablenderē,liek klāt tikai sulu.rezultātā,ātrāk marinējas,izskats labāks,garšīgāks,un mazāk vajag sīpolus.
Labu apetīti.
Sīpolus samaļ,vai sablenderē,liek klāt tikai sulu.rezultātā,ātrāk marinējas,izskats labāks,garšīgāks,un mazāk vajag sīpolus.
Labu apetīti.
Vērtējums
Atbildēt
varbūt bija domāta kakla karbonāde? klasiskā manuprāt ir par sausu šašlikam.
Vērtējums
Atbildēt
Šogad atklājām sezonu ar šo recepti.Izcili sanāk,garša mmmmmm.
Vērtējums
Atbildēt
Man šķiet, ka viss noslēpums ir eļļā un dillēs, jo es taisu līdzīgi, ir ok, bet vienmēr nojūk proporcija - par daudz citronu un par maz sīpolu, un eļļu nēesmu licis klāt - kopsummā ir ok!
šorēz vadīšos pēc šīs formulas, domaju, ka jābūt ok!
tad vēlāk paziņošu :)
az
šorēz vadīšos pēc šīs formulas, domaju, ka jābūt ok!
tad vēlāk paziņošu :)
az
Vērtējums
Atbildēt
Pamēģināju sacept,jo gribu lai uz Jāņiem ciemiem varētu galdā likt labu šašļiku.Jāpiekrīt,tiešām labs,gards un smeķīgs sanāca.Iesaku citiem.
Vērtējums
Atbildēt
Recepte ir teicama! Var just,ka ir vīrieša recepte un vispārībā vislabāko šašliku prot taisīt tieši vīrieši,jo viņiem ir labāka garšas izjūta un arī vislabākie pavāri ir pārsvarā vīrieši! ja kādam no pāris gab. šašlika ir caureja,tad jāaiziet pie ārsta,tad ar kuņģi vis nav kārtībā!
Vērtējums
Atbildēt
ideāls sanāca! pirmo reizi dzīvē pati taisīju,un pārsitu visus spečukus :)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies,uzcepām,patiešām baudāmi un garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt
igoram;
Internets ir pilns ar visādām replikām un neadekvātiem komentiem:)))Tas ar nav slikts variants,ja apēdod tikai divus gabaliņus ir jau caureja.Pat zāles vēl nav izgudrotas,kas veicina tik ātru caureju:)))Ja nopietni,tad šašlikam nav jābūt treknam.Kāds gabaliņš var saturēt tauciņu,bet ne tik cik Jūsu gadījumā.Lai Jums laba veselība.
Internets ir pilns ar visādām replikām un neadekvātiem komentiem:)))Tas ar nav slikts variants,ja apēdod tikai divus gabaliņus ir jau caureja.Pat zāles vēl nav izgudrotas,kas veicina tik ātru caureju:)))Ja nopietni,tad šašlikam nav jābūt treknam.Kāds gabaliņš var saturēt tauciņu,bet ne tik cik Jūsu gadījumā.Lai Jums laba veselība.
Vērtējums
Atbildēt
reali trekni no otra gabala parava uz caurreju, nosedeju veselu pusstundu tas vis ir apmans, man tagad pec vina toalete flizes jaberzh.
Vērtējums
Atbildēt
Taisām bieži šašlikus,receptes dažādas un garšas arī,atradām šo recepti.Izcili sanāca,un laikam pie šīs arī paliksim.Izcila garš,paldies autoram .
Vērtējums
Atbildēt
garso izcili
Vērtējums
Atbildēt
Piekrītu par to eļļu,gaļa nepaliek sausa
Vērtējums
Atbildēt
pamēģināju pagatavot - tiešām labais!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt