Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
V
Viesis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija super.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oskars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Atcerējos,ka vajag ielikt komentāru.Sataisījām uz Jāņiem šos šašlikus.Garša,5+.Izcili.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Autors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir drusku pamainījusies.
Sīpolus samaļ,vai sablenderē,liek klāt tikai sulu.rezultātā,ātrāk marinējas,izskats labāks,garšīgāks,un mazāk vajag sīpolus.
Labu apetīti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
varbūt bija domāta kakla karbonāde? klasiskā manuprāt ir par sausu šašlikam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris(cits)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šogad atklājām sezonu ar šo recepti.Izcili sanāk,garša mmmmmm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
az
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man šķiet, ka viss noslēpums ir eļļā un dillēs, jo es taisu līdzīgi, ir ok, bet vienmēr nojūk proporcija - par daudz citronu un par maz sīpolu, un eļļu nēesmu licis klāt - kopsummā ir ok!
šorēz vadīšos pēc šīs formulas, domaju, ka jābūt ok!
tad vēlāk paziņošu :)
az
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamēģināju sacept,jo gribu lai uz Jāņiem ciemiem varētu galdā likt labu šašļiku.Jāpiekrīt,tiešām labs,gards un smeķīgs sanāca.Iesaku citiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir teicama! Var just,ka ir vīrieša recepte un vispārībā vislabāko šašliku prot taisīt tieši vīrieši,jo viņiem ir labāka garšas izjūta un arī vislabākie pavāri ir pārsvarā vīrieši! ja kādam no pāris gab. šašlika ir caureja,tad jāaiziet pie ārsta,tad ar kuņģi vis nav kārtībā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aiva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideāls sanāca! pirmo reizi dzīvē pati taisīju,un pārsitu visus spečukus :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,uzcepām,patiešām baudāmi un garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris@
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
igoram;
Internets ir pilns ar visādām replikām un neadekvātiem komentiem:)))Tas ar nav slikts variants,ja apēdod tikai divus gabaliņus ir jau caureja.Pat zāles vēl nav izgudrotas,kas veicina tik ātru caureju:)))Ja nopietni,tad šašlikam nav jābūt treknam.Kāds gabaliņš var saturēt tauciņu,bet ne tik cik Jūsu gadījumā.Lai Jums laba veselība.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
igors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
reali trekni no otra gabala parava uz caurreju, nosedeju veselu pusstundu tas vis ir apmans, man tagad pec vina toalete flizes jaberzh.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
onka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisām bieži šašlikus,receptes dažādas un garšas arī,atradām šo recepti.Izcili sanāca,un laikam pie šīs arī paliksim.Izcila garš,paldies autoram .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
viesis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garso izcili
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
natik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piekrītu par to eļļu,gaļa nepaliek sausa
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arno
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pamēģināju pagatavot - tiešām labais!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes